Thursday, August 20, 2009

Kreativ mamma sin arbeidstid!


Nå har hverdagen begynt... den ordentlige. (Etter mammapermisjon + 1 år til.) Det er skummelt. Det er litt godt. Og jeg savner lillemann! Jeg gleder meg sånn til å hente han igjen - men på tirsdag ble jeg møtt av HJEM-NEI, HJEM-NEI.

Det er jo et godt tegn, for all del, men det er rart, så utrolig rart. Vi hadde fri dagen etter og da hadde vi bare kose-dag. Lå lenge i sengen og kastet reklameblader rundt i stua etterpå! Da lo lillemann så hjertlig at han skal få fortsette i barnehagen allikevel ;) hehe.

Men jeg vil fremdeles veldig gjerne være aktiv i forhold til han, så lekedagen er fra 10 - 14.30 el. 15.30. Det synes jeg er passende tidspunkt. Jeg skal jobbe for å kunne ha jobben min i det tidspunktet også, så det er mitt nye prosjekt - og det tror jeg blir bra! Også blir det nok noen timer på kvelden... så det blir jo faktisk en 6 timers arbeidsdag. En kreativ-mamma jobb! YES!


Jeg skulle virkelig ønske andre bedrifter kunne tilrettelagt dette for de foreldrene som ønsker det...


2 comments:

Line said...

Helt enig med deg angående arbeidslivet. Siden jeg ikke blir rik på skrivearbeidet mitt, må jeg ha litt deltidsjobbing vedsiden av. Jeg ønsker meg en jobb jeg kan kombinere med familie. Det er derimot lite forståelse for dette på enkelte arbeidsplasser. "Her jobber man fra 8-16 ellers får du ikke jobb!" Ferdig med den saken ;-)

Draw-A-Line said...

Ikke sant! Jeg drev i sommer å tenkte på å skaffe meg en annen jobb. For å få kollegaer og fast inntekt, men hvilken jobb er så fleksibel som jeg ønsker? Idag har jeg minien hjemme for han var så sliten igår, sov dårlig i natt og våknet tidlig, og jeg har ikke lyst til å sende han avgårde når det er sånn, litt usikker på om han brygger på noe eller ikke. Hadde jeg vært ansatt, hadde jeg hatt en helt annen forpliktelse, og kunne kanskje ikke gjort det sånn...

Drømmearbeidsplassen hadde vært at man fikk betalt for det arbeidet man utførte - resultater - og da kunne man gjøre det hjemme med barnet, korte dagene sine i perioder eller ta med ungen på jobben - mammavennlig arbeidsplass! :)

Hvem blir med på diskusjonen???