Monday, July 6, 2009

Cats N kids...


Ah... Det gjorde godt med en regnskur! Jeg ble ikke veldig plaget av varmen, men det ble noen late dager, og nå kan jeg ikke vente til lørdagen kommer og mannen skal ha ferie! i 3 uker - Da skal jeg endelig få jobbet uavbrutt igjen :)

Vi skal litt på ferie og nyte familielivet, men vi skal utvide Stabburet og jeg må få det ferdig og fylle det til 8 August! Jeg bobler over av ideer, men jeg får jo ikke store muligheten til å gjøre noe med det... Lillemann er i 100 om dagen! Itillegg til en godt begynt trassalder må jeg redde det som reddes kan av katter før han lærer de å hoppe... ( vi har 4 små + 1 mamma) Stakkars små... Jeg føler meg litt som en barnehagertante som har 5 barn på sukkerkick! Kattemammaen er heldigvis temmelig rolig av seg og tar situasjonen med fatning. Hun og lillemann har vokst opp sammen, så de kjenner hverandre og hun henger etter han hele tiden. Men disse nye små får lillemann til å doble energien sin, og det er ikke alltid han skjønner hvorfor de små helst ikke skal lære å hoppe på den måten han vil... Eller vil bæres oppned hitogdit... Helst vil jeg at han bare skal se på de på god avstand. Men det er koselig de gangene han forsiktig løfter opp en og en når vi skal ut på tur - gir de en suss - og vinker "hadet"...

Jeg er veldig glad i katter, så jeg håper han også kan fortsette å finne glede i selskapet dems.

Vi skal beholde 2 av de 4 små - som nå har fått navnene Holden og L.A ( Vacation-places nr UNO - jeg har vært så utrolig dårlig på kattenavn tidligere - haha - så nå tenkte jeg at det kunne passe å oppkalle dem etter gode minner - hvem kan vel skjemmes av det?

2 comments:

Mammadamen said...

Hei, så fin blogg du har!

Jeg fant deg via Kreativ mamma. Jeg er også med som "utvalgt blogger":-) Gleder meg til å lese mer av deg.

Hilsen Mammadamen

Line Wennersgård f. 1981 said...

Takker og bukker :) Jeg følger også med på deg!
Veldig happy for å være "utvalgt" jeg også, sett frem til dette nettstedet, og jeg tror det blir kjempebra! Vi leses :)